Vols saber més sobre les Resistències Antimicrobianes? Vols conèixer el nostre equip i tenir l’oportunitat de preguntar-nos els nous tractaments i el context actual en recerca per a nous antibiòtics?

Ho podràs fer els propers 26, 27 i 28 de novembre, dins el marc de la Nit de la Recerca 2020!

Estarem connectades per a introduïr-vos a la temàtica, al projecte SAFE, i respondre els vostres dubtes. Si voleu participar-hi, no dubteu en inscriure-us a través del següent enllaç.

SAFE – Superbug Awareness for Education

Presentació divulgativa en l’àmbit de les resistències antimicrobianes i el consum d’antibiòtics, preparat pels estudiants de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, guanyadors del concurs del projecte SAFE per realitzar pràctiques a Roche Diagnostics SL.

Edició del 26/11, de 19.20h a 19.50h a càrrec de:

  • Francesc Sotos, Estudiant de Ciència i Tecnologia dels Aliments
  • Donna Martínez, Estudiant de Farmàcia
  • Eloy Lozano, Estudiant de Farmàcia

Edició del 28/11, de 10.20h a 10.50h a càrrec de:

  • Cristina Moreno, Estudiant de Farmàcia
  • Lucía Martínez, Estudiant de Farmàcia
  • Clara Hernández, Estudiant de Farmàcia

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de novembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al canal de YouTube de la Nit de la Recerca.

A més, el divendres 27 de novembre, s’emetrà en el mateix canal de YouTube un vídeo divulgatiu del projecte SAFE i el seu consorci sud-europeu amb l’objectiu de promoure el coneixement en la problemàtica de resistències antimicrobianes, ús i abús d’antibiòtics, i els mètodes d’investigació incentivats pel projecte, que incentiven la recerca de nous tractaments antibiòtics gràcies a tallers d’Aprenentatge i Servei.

A càrrec de l’equip SAFE: Clara Ballesté, David Minyana, Denisa Cont i Marina Tarrús.